Dionysos återvänder

Nyheter

Grisen's picture

Dionysos logo

Vår uråldrige behornade vän har nu återvänt till sin plats uppe i hörnet. Loggan är alltså på plats.

Historielektion? Varför inte.

Dionysos logga skapades av mig för en mängd år sedan när jag skapade Dionysos första hemsida (från grunden, hemmabygge, ouch, men den funkade. Till och med forumet.). Den brukar matchas med typsnittet Astonished med en liknande vit outline som loggan har i den här versionen. En gång i tiden fanns det en glansig effekt över det hela som jag strök någon gång i ett inslag av god smak eller trendkänslighet.

Jag är ärligt talat förvånad över att den hållit så bra. Jag tycker fortfarande om den och tycker att den är ganska clean, den skalar ner rätt bra och allt sedan jag gjorde en vektor-version av den någon gång när vi skulle göra första kalendern. Lite ikonisk är den allt och det är fortfarande någon som tycker att vi ska göra nya tröjor lite då och då.

 

Just nu funderar jag på vilket tema jag skulle kunna hitta som är en bra look för Dionysos. Det var länge sedan jag frivilligt byggde ett tema från grunden och jag tror inte att det är målet nu heller. Men man vet aldrig. Jag har en del fritid framöver tror jag. Dåliga, farliga idéer. Tills vidare är hemsidan fullt användbar i det här temat och loggan är i alla fall på sin rätta plats.

För medlemmar som vill se tröjor eller annan swag produceras. Kolla upp ett sätt att trycka som ni gillar och fråga vad de vill ha för format på bilder och så. Jag kan tillhandahålla i vettiga format.